11.10.2017

Tietosuoja

Koli Royal (CM Yliveto Oy), (myöhemmin “Koli Royal tai me”) noudattaa henkilötietolakia. Koli Royal ylläpitää sivustoa koliroyal.fi (“Sivusto”). Tällä sivulla voit tutustua käytäntöihimme sivustomme kävijätietojen keräyksestä.

Käytämme kävijätietoja sivustomme sisällön ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen, asiakasviestintään ja potentiaalisille kohdennettuun markkinointiin. Käyttämällä koliroyal.fi-sivua hyväksyt nämä käytännöt.

Kerättävien tietojen käyttäminen

Tietosuoja kattaa tällä verkkosivustolla tallennettujen anonyymien kävijätietojen ja itse tallentamiesi henkilötietojen käsittelyn. Noudatamme seuraavia tietosuojasääntöjä, joiden tarkoituksena on selventää, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

Henkilötietolaki

Mikäli lähetät meille tietojasi esimerkiksi käyttämällä sivuston yhteydenottolomaketta, saamme haltuumme henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Me käytämme näitä tietoja vain pyytämiesi palvelujen toteuttamiseen. Koli Royal ei siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Tunnistamattomat tiedot tilastointia varten

Keräämme sivustolta myös tietoja, joiden perusteella yksittäistä henkilöä ei voida tunnistaa. Nämä tiedot koskevat verkkosivuston kävijämääriä, yksittäisten sivujen kävijämääriä sekä kävijöiden internetpalveluntarjoajien nimiä. Tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkosivuston parantamiseen kävijöiden tarpeiden mukaan.

IP-osoitteen käyttö

IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti, kun muodostat yhteyden internetiin. IP-osoitteen avulla verkkopalvelimet yksilöivät tietokoneesi verkossa viettämäsi ajan. Koli Royal voi kerätä IP-osoitteita saadakseen tietoa siitä, miten sivuja käytetään. IP-osoitteeseen ei normaalisti yhdistetä henkilötietoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjä pysyy tuntemattomana. Väärinkäyttötilanteissa Koli Royal voi kuitenkin käyttää tietoja käyttäjän tunnistamiseen, jos tämän katsotaan olevan välttämätöntä liiketoimintamme, verkkosivustomme tai toisten käyttäjien suojaamiseksi.

Evästeet

Koli Royal:n verkkosivustoilla käytetään tekniikkaa, jota kutsutaan evästeiksi (keksit/ cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu verkkoselaimen välimuistiin. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, ja niiden avulla käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia toimintoja. Evästeisiin ei missään tapauksessa kerätä muita henkilötietoja kuin ne, joiden keräämiseen annat erikseen luvan. Voit määrittää verkkoselaimesi asetukset niin, että evästeet estetään automaattisesti tai käyttäjälle ilmoitetaan aina, kun verkkosivusto sisältää evästeitä. Sivusto sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joilta löydät tietyistä aiheista lisätietoa. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske muita verkkosivustoja. Emme vastaa muiden sivustojen sisällöstä.

Koli Royal
Multivieruntie 6, 83960 KOLI
+358 40 557 1233